Melanoma tünetei

Melanoma

A melanoma tünetei változóak lehetnek, és különbözőek lehetnek az egyes betegeknél. A melanoma bőrön megjelenő pigmentált elváltozás, amelynek alakja, színe és mérete is változó lehet.

A masszázsmedence pozitív hatásai az egészségre

jakuzzi

Manapság egyre több család tölti el az idejét wellnessezéssel, a hosszú hétvégékre mindig megtelnek a haza wellness szállodák. Az otthoni wellness is egyre népszerűbb, egyre többen vásárolnak masszázsmedencét, amely kiváló kikapcsolódásra, és ideális helyszíne a barátokkal való közös együttlétnek. Ugyanakkor a jakuzzi rendszeres használata kimutatott egészségjavító hatással rendelkezik.

Mire figyeljünk koronavírus teszt vásárlásakor?

koronavírus teszt

A COVID-19 tesztelése a járvány egyik legfontosabb eszköze. Az emberek diagnosztizálása mellett a tesztelés hasznos információkat szolgáltat a tudósok és a kutatók számára, amelyek segítenek megérteni a járványkitöréseket, azonosítani a törzsmutációkat, valamint jobban megtervezni és felkészülni egyéb lehetséges egészségügyi válságokra a jövőben. A diagnosztikai tesztek két fő típusa a nukleinsav-amplifikációs teszt, például PCR, valamint az …