Egy kiadó üzlethelyiség lehetőségei napjainkban

üzlethelyiség

Az irodákkal kapcsolatban gyakran felmerülő kérdés, hogy napjainkban is kellőképpen relevánsak-e, az új munkahelyi megoldások mellett is. Érdekes módon a másik népszerű üzleti ingatlan típus, az üzlethelyiség esetén semmi kétség, hogy egy kelendő opcióról van szó.

Luxemburgi ingatlanpiac jellegzetességei

luxembourg

Új koncepciók, amelyek megoldhatják a luxemburgi ingatlanpiac problémáit A Nagyhercegségben számos olyan kormányzati döntés született, amelynek célja az ingatlanpiac fellendítése, az állandó áremelkedés megállítása a bérlemények piacán. A főváros népessége a 20.század elejéhez képest több mint 40 százalékkal növekedett, míg 2000-ben közel 81 ezer lakossal rendelkezett, addig 2017-re 115 ezer főre emelkedett.

Amaranta Villanova

Az Amaranta Villanova Dubaiban a Wadi Al Shafán található. az Amaranta városi villák és házak mesterfejlesztésének eredményeként jött létre.  Az Amaranta Villanova Dubailand délkeleti oldalán található, és a közelben olyan nagyszabású projektek találhatóak, mint a Silicon Oasis és a Falcon City. Az ingatlan könnyen megközelíthető az E611 autópályáról, az Emirates útról és a közelben van …

La Vista One

A La Vista One Kambodzsában Phnom Penhben található, a Chrouy Changvar kerület központi részén. A 41 emelet magas társasház várhatóan 2021 végére készül el. Az ikertorony-ház, csodálatos természeti környezetben fekszik, pontosan a Mekong és a Tonle Sap folyók metszéspontjában.

Goodwood Residence

A Goodwood Residence Szingapúr központi negyedében, a 10. kerületben, a Bukit Timah úton található.  Az ingatlan tulajdonjogú projektet 2013-ban adták át, és 210 lakóegységgel rendelkezik.