La Vista One

La Vista One

A La Vista One Kambodzsában Phnom Penhben található, a Chrouy Changvar kerület központi részén.

A 41 emelet magas társasház várhatóan 2021 végére készül el. Az ikertorony-ház, csodálatos természeti környezetben fekszik, pontosan a Mekong és a Tonle Sap folyók metszéspontjában. A környék szomszédságában a gazdag politikus elit lakik, emellett a területen többmilliárdos csúcskategóriás létesítmények beruházása folyik.

A projekt fejlesztője Yin Yi Venture Co LTD.

A tervek szerint a 41 emelet magas torony egy 140 méter magas komplexumként a város egyik ikonikus pontjává fog válni.

A folyóparti projekt 1750 lakóegységet tartalmaz. Az apartmanok 1-2 hálószobával rendelkeznek, amelyek területe az egy hálószobás lakásoknál 48-75 négyzetméter, a két hálószobával rendelkezők 83-103 négyzetméteresek lehetnek. A luxus kialakítású modern otthonok hatalmas padlótól a mennyezetig érő ablakokkal kerültek kialakításra, ahonnan nemcsak a folyókra, de a városra is szédületes panoráma nyílik. Az apartmanok köré tágas nyitott balkonokat terveztek, amelyek megnövelik az ingatlanteret, de a területén, a külső nyitott térben rendkívül kellemes hangulatban lehet élvezni a látvány nyújtotta lehetőségeket.

A társasház létesítményei közé tartozik az uszoda, jakuzzi, szauna, és edzőterem. Az épülethez parkolók, liftek, recepciós részleg, 24 órás biztonsági szolgálat és kamerarendszer tartozik.

 A La Vista One társasház lakók életét megkönnyíti, hogy a közvetlen közelben számos üzlet, étterem és oktatási intézmény pár perc autózással érhető el.

A legközelebbi üzlet a Vannie Mart csak 5 percnyire van, de a Micro Mart, vagy a Kiwi Mart St preath Sisowath Quay Riverside 5 kilométer távolságra van.

A tornyokhoz a legközelebbi étterem a Mekong View 17 emeletes éterem és a Ta Seth Restaurant található, mindkettő 5 percen belül érhető el autóval.

A Sunrise Japan Hospital a legközelebbi egészségügyi létesítmény a La Vista One közelében.

A Phnom Penh Nemzetközi Repülőtér a La Vista One-tól csak 13,5 kilométer távol van.