MÖBELIX akciós újság

mobelix

A MÖBELIX akciós újságjai kéthetente érhetőek el az üzlet polcai mellett szórólapok formájában is.

A lakberendezési áruházlánc széles termékpalettája minőségi termékeket kínál alacsony árak mellett.

Az akciós újságok az áruház kínálta összes termékkategóriát lefedik, és tájékoztatást nyújtanak a kedvezmény mértékéről.

Nemcsak az ünnepek, de az aktuális évszak elengedhetetlen kellékeit is elérhetik a vásárlók. Minden olyan termék elérhető, amelyre egy otthonban a pincétől a padlásig szükség lehet.

A tetszetős elrendezésű katalógusban a termék alapvető jellemzőit is megtalálhatják a vásárlók, és az elérhető színválaszték megjelenítése miatt, könnyen tudják az otthonuk színvilágához, stílusához passzoló bútorokat, textíliákat kiválasztani.

A MÖBELIX akciós újságban található berendezett lakóotthon fotók, a frissen építkezők, beköltözés előtt állók számára remek ötleteket kínálnak. A képek segítségével könnyebb lehet a bútorzat színvilágához, és stílusához illő belső festést és dekorálást megtervezni.

A családban az életkor változásával a szükséglet is megváltozik. A gyermek játszószobáját idővel kényelmes tanulási és pihenési lehetőségeket biztosító bútorokkal kell megújítani, de sokszor fordulhat elő, hogy gyakori vendégek részére akár összecsukható kényelmes kanapét szükséges beszerezni. A vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy az igényeiknek megfelelő lakberendezési termékhez jutnak.

Az akciós újságok a Moebelix.hu weboldalon is elérhetőek, emellett átfogó szolgáltatásokat nyújtva a weboldalon a 3D-konyhatervezés érhető el.

Akciós Vásárlás
Pepco akciós újság
COOP akciós újság
SPAR INTERSPAR akciós újság