Phuket nyaralás

Phuket

A legnagyobb thaföldi sziget az Adnadamán tengerből emekedi ki. Rendkivüli természeti színterek jellemzik hegy-kombinációk,esős őserdők,kaucsukültetvények és megszálálhatatlan tisztavízű öböl csodálatos fövenyekkel. A legfontosabb turisztikai központ Patong Beach,ahol a fantisztikus fürdőzési lehetőségek és sokoldalú éjszakai élettel és vásárlási lehetőséggel fonodnak össze.

A Kata beach helszínt inkább a nyugalom és a víi szórakozást kedevlő számára ajánljuk,bár a szórakózási lehetőségek innen is könnyen elérheti helyi taxival elfogatható áron. Javasoljuk,hogy válasszon a fakutatív kirándulások kínálatából,akár természeti szépségek megtekintését,vagy búvárkodást,estleg látogasson el az új szórakoztató közpntban,a Phuket FantaSea-be.

Thaiföld egyik legkedveltebb nyaralóhelye a finomhomokos, pálmafákkal övezett strandjairól híres sziget, Phuket. A sziget nyugati oldalán található a fehérhomokos strandjairól, és a csodálatos zöld hegyeirôl ismert Patong Beach. Egyedülállóan hosszú tengerpartjáról fantasztikus élményt nyújt a naplemente megtekintése.