Amaranta Villanova

Amaranta Villanova

Az Amaranta Villanova Dubaiban a Wadi Al Shafán található. az Amaranta városi villák és házak mesterfejlesztésének eredményeként jött létre.  Az Amaranta Villanova Dubailand délkeleti oldalán található, és a közelben olyan nagyszabású projektek találhatóak, mint a Silicon Oasis és a Falcon City. Az ingatlan könnyen megközelíthető az E611 autópályáról, az Emirates útról és a közelben van a Dubai Outlett Mall és a Global Village. A villák összesen 527 lakóegységgel fognak rendelkezni, és az átadása 2020 nyarára várható.

A projekt fejlesztője a Dubai Properties, amely az Egyesült Arab Emírségek egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és kezelő társasága. A mediterrán ihletésű Villanova 2-3 szobás klaszterházakból és 3-4 hálószobás önálló villákból áll. Ezek a villák a spanyol haciendák jellegzetes stílusát jelenítik meg, a kétszintes építmények a fiatalabb generáció laza, nyugodt életmódjához tökéletesen illeszkedik. A tervezés során az volt a fő koncepció, hogy a projekt a vidéki életmód nyugalmát csempéssze be, és igazodjon a családok szükségleteihez.

Amaranta Villanova

 Az Amaranta Villanova környezetét zöldövezet fogja övezni, amelyben medencék, játszóterek sportpályák mellett parkosított gyalogösvények, de kerékpárutak, parkok és szökőkutak kerülnek kialakításra. A környéken kereskedelmi egységek fogják a lakók kényelmét szolgálni.

A Amaranta Villanova apartmanoktól a Dubai Nemzetközi Repülőtere 38 kilométer távolságra van, a forgalomtól függően fél óra alatt érhető el.