Goodwood Residence

Goodwood Residence

A Goodwood Residence Szingapúr központi negyedében, a 10. kerületben, a Bukit Timah úton található.

 Az ingatlan tulajdonjogú projektet 2013-ban adták át, és 210 lakóegységgel rendelkezik. A Goodwood Residencétől a Newton MRT megálló pár perc sétára található. Minden apartman saját lifttel rendelkezik. A rezidenciától könnyedén érhetőek el a népszerű bevásárló és szórakoztató negyedek is.

A projekt fejlesztője a Goodwood Residence Development Pte társaság, amely szingapúri székhellyel rendelkezik, és lakóépületek, társasházak és apartman komplexumok beruházásával foglalkozik.

A condominium 12 emelet magas, és 210 lakóegysége 2-3-4-5 hálószobával rendelkeznek. Az ingatlan különösen exkluzívnak számít a privát liftektől, amelyek az előcsarnokot kötik össze a lakóegységekkel.

Az ingatlan meglehetősen nagy területet foglal magába, és az olyan létesítmények, mint a társalgó helyiség, a grillező hely, az edzőterem és a napozóteraszos medence, szellősen lettek kialakítva. Az apartmanok részére nem csak autó parkoló, de 24 órás biztonsági szolgálat is tartozik.

Goodwood Residence

Az ingatlan környezetének kialakításánál arra törekedtek, hogy a közeli Goodwood Hill növényzetével harmonizáló pihenőövezetet valósítsanak meg távol a városi élet zajától.

A Goodwood Residence közelében nemcsak helyi, de jó hírű nemzetközi iskolák is találhatóak.

Az ingatlantól a forgalmas Orchard út bevásárlóközpontjai és szórakoztató negyede könnyedén közelíthető meg.

A környéken található a Sui Generis luxus projektje, a Madison Residence, az RV Point és az Urban Resort Condominium.